Miksi?

Sait todennäköisesti tuntea isovanhempasi ainakin jossain määrin. Jos olit onnekas, myös heidän vanhempansa. Muistot heistä kaikista kuitenkin haalistuvat ajan saatossa.

Jonain päivänä tulevaisuudessa joku haluaisi tietää lisää sinusta. Jonain päivänä joku haluaisi oppia tarinoistasi, ajatuksistasi ja tunteistasi. Ja jonain päivänä joku saa lohdun jo siitä, että hän kuulee taas äänesi. Ainiaan-video säilyttää muiston sinusta tai rakkaastasi ikuisesti.

Me taltioimme tarinoita, muistoja ja ajatuksia, jotta lapsenne, lapsenlapsenne ja tulevat sukupolvet saavat kuulla, oppia ja tuntea ylpeyttä teistä ja perheenne tarinasta. Autamme asiakkaitamme pohtimaan elämänpolkuaan ja jakamaan tärkeitä, hauskoja ja erikoisia tarinoita. Näin tarinankertojan rakkaat saavat keinon muistaa hänet ikuisesti.

Mutta Ainiaan-videossa on kyse muustakin. Asiakkaamme nauttivat siitä, että saavat jakaa tarinansa, tulla kuulluiksi ja palata kauniisiin muistoihin. Tarinankertojalle on hyvin lohdullista tietää, että hänen arvokkaat tarinansa säilyvät vielä kauan senkin jälkeen, kun häntä ei enää ole.

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja tärkeä, ja jokaisen tarina on ikuistamisen arvoinen. Tilaa Ainiaan-video itsestäsi tai rakkaastasi täältä.

Jokaista Ainiaan-videota kohden istutetaan yksi puu.